Reunie De Grote Beer

Beste oud-leerlingen en oud-collega’s.

Aankomende woensdag 17 mei is de re√ľnie van de Grote Beer ter ere van het 50 jarig bestaan!

U bent van harte welkom op het feest van De Grote Beer, van 17 tot 21 uur. In verschillende lokalen op de begane grond kunnen oud-leerlingen in een soort tijdzones elkaar ontmoeten. Er is een algemeen gedeelte in en rond het speellokaal. Op het schoolplein staat een foodtruck waar iedereen zelf eten kan kopen. In het speellokaal kunnen drankjes worden gekocht bij de bar. Het eten bij de foodtruck moet zelf worden afgerekend, de drankjes worden gekocht met consumptiebonnen. Als u reeds bij aanmelding 7,50 heeft overgemaakt krijgt u 3 bonnen bij entree.  Anders vragen we u bij de entree 7,50 euro, waarvoor 3 bonnen. De consumptiebonnen zijn verder ook los (euro 2,50 per stuk) aan te schaffen. Van het mobiele koffiebarretje, ook op het schoolplein, kan gratis gebruik worden gemaakt.
Er zijn inmiddels 212 aanmeldingen.

Het adres is: Astronautenweg 30, 1115VV, Duivendrecht.
We hebben er erg veel zin in en kijken er naar uit om jullie te zien.
Als u nog vragen heeft,  kunt u mailen naar: info@reuniegrotebeer.nl

Vergelijkbare berichten